RESERVEREN


→ Het zijn onzekere tijden, derhalve kunt u dit theaterseizoen alléén 2 maanden vooruit reserveren:
Per 1 augustus kunt u reserveren voor de voorstellingen in augustus, september en oktober 2020.
Per 1 oktober kunt u reserveren voor de voorstellingen in november en december 2020.
Per 1 december kunt u reserveren voor de voorstellingen in januari en februari 2021.
Per 1 februari kunt u reserveren voor de voorstellingen in maart en april 2021.
Per 1 april kunt u reserveren voor de voorstellingen in mei, juni en juli 2021.

→ Wanneer u geen Corona heeft en/of verkoudheids- of aanverwante verschijnselen heeft, kunt u bij ons reserveren voor een voorstelling.

U reserveert bij voorkeur per mail: reserveren@theaterlandgraaf.nl of telefonisch 045-5310929 tussen 10.00 en 12.00 uur.
• Gelieve bij de reservering namen, telefoonnummers en mailadressen door te geven van de personen die komen. Indien u voor meerdere personen reserveert willen wij graag weten welke personen tot één huishouden behoren (dit in verband met de placering in Theater Landgraaf).
• Als wij uw reservering hebben genoteerd kunt u het bedrag overmaken op ons bankrekeningnummer IBAN: NL59RABO0171705580 ten name van de Stichting Theater Landgraaf onder vermelding van de voorstelling waarvoor u reserveert. Na uw reservering én de ontvangst van het bedrag, ontvangt u van ons een definitieve bevestiging.


Openingstijd theaterbureau: vrijdag van 10.00-12.00 uur
→ Onze medewerkers van het theaterbureau / kantoor zijn alleen telefonisch (tel. 045-5310929 en schriftelijk (reserveren@theaterlandgraaf.nl) te bereiken of volgens afspraak.
Volgens afspraak:
Eén ochtend per week is onze kassa op afspraak geopend voor publiek:
op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Dit is vooral voor diegenen die de entree(kaarten) met cheques (cadeau-cheques van Theater Landgraaf, Mantelzorgcompliment-cheques, VVV-bonnen) en/of vouchers willen betalen.
Ook als u een entreekaart wilt ruilen voor een voucher of wanneer u niet aan internetbankieren doet, kunt u op de vrijdagochtend terecht.
Ons telefoonnummer : 045-5310929 (maandag t/m vrijdag tussen 10 en 12 uur).

Bewaar uw ticket, geniet later
De entreekaarten van de geannuleerde voorstellingen blijven geldig voor de nieuwe datum waarop de voorstelling plaatsvindt.
Heeft u al een kaartje voor een geannuleerde voorstelling? Dan ontvangt u van ons een mail of een telefoontje met de vraag of u naar de verplaatste voorstelling wilt komen.
Kunt u niet op die nieuwe datum? Dan kunt u de entreekaarten ruilen voor een voucher voor datzelfde bedrag. U mag natuurlijk ook het bedrag doneren aan ons theater.