Luistermuziek
vrijdag
6 mei 2022
ARNO ADAMS

aanvang: 20.00 uur
entree: € 17.50

ARNO ADAMS

Het is een tijdje stil geweest rond Arno Adams. Na het verschijnen van zijn laatste album ‘Vogel’ eind 2017 heeft hij door allerlei verschillende oorzaken nog maar weinig op het podium gestaan. Wel ontving hij in 2020 de Veldeke Oeuvre Priés. Ook draaide Felix Meurders in 2021 een tijd lang wekelijks z’n lied ‘Kus Mich Dan’ op NPO Radio 5, met als gevolg een notering eind dat jaar in hun Evergreen Top 1000.

Maar in 2022 wordt de draad weer helemaal opgepakt. Zo worden er dit jaar twee albums uitgebracht. Allereerst is er ‘De Léon’s Farm Sessies’ op CD, een album dat al in 2006 is opgenomen maar door omstandigheden op de plank is blijven liggen. Verder verschijnt met Record Store Day de verzamel dubbel LP ‘Ut Is Wie Ut Is’, met daarop een selectie van Arno’s mooiste liedjes.

En ook live is Arno gelukkig weer terug. Bij het optreden in Theater Landgraaf wordt hij begeleid door Mike Roelofs op piano.  Dit duo speelt al zo lang samen dat ze elkaar feilloos aanvoelen en samen een ultieme, warme sfeer weten te creëren waarop de prachtige dialect liedjes van Arno prachtig gedijen.

Organisatie: Ap Art Events

Reserveren:

Via ticketkantoor https://www.ticketkantoor.nl/shop/Arnoadams
of
reserveren@theaterlandgraaf.nl