Popmuziek
zondag
29 mei 2022
SOUL
The Story Of the Old School Diva’s

aanvang: 20.00 uur
entree: € 19.50

Reserveren:
Via ticketkantoor https://www.ticketkantoor.nl/shop/oldschooldiva
of
reserveren@theaterlandgraaf.nl

Ap Art Events en De Muziek Trein brengen deze unieke muziekvoorstelling voor u op 29 mei 2022 naar Theater Landgraaf!

Tijdens deze voorstelling nemen voorman en verhalenverteller pur sang, zanger en toetsenist Alexander Broussard, drummer Mick Gravee en zangeres Lara Kowsoleea u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van de old school diva’s. Alexander (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s e.v.a.) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solovoorstelling ‘Alexander Broussard speelt Billy Joel’ waarin hij niet alleen als musicus, maar ook als boeiend verhalenverteller hoge ogen scoorde bij het publiek. Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. “The Story Of…”.

Lara Kowsoleea staat vocaal garant voor deze swingende Old School Diva’s avond. Lara mag nu al terugkijken op een indrukwekkende carrière en ze is nog lang niet klaar! Lara Kowsoleea is een veelzijdige zangeres met een enorme ervaring in de muziek. Zo is ze al jarenlang de backingvocaliste en collega van de Amerikaanse gospeldiva Michelle David (& the True Tones), en tourt ze als leadzangeres aan de zijde van cabaretier / acteur / zanger Kasper van Kooten door de clubs en theaters van Nederland. Ook in België is Lara een graag geziene vocaliste, o.a. in de band van de Spaans - Vlaamse Belle Perez. Je moet ook wel van heel goeden huize komen als je het materiaal van superzangeressen als Oleta Adams, Anita Baker, Tina Turner, Aretha Franklin en meer van dat soort Diva's met vertrouwen op de planken durft te brengen. Lara kan dat. Samen met Alexander zoekt ze de rode draad die deze legendarische zangeressen verbindt.

Op deze bijzondere avond mogen we op drums Mick Gravee verwelkomen. Mick is o.a. freelance session drummer, tourmanager bij de Corona’s. Muzikaal gezien wordt dit dus een topavond!

Organisatie: De Muziek Trein / Ap Art Event
Lara Kowsoleea

Lara Kowsoleea