Totaaltheater
zaterdag
23 april 2022
JACK VINDERS
“Kristal 20.0”
aanvang: 20.00 uur
entree: € 15.00Jack Vinders zingt 20 jaar in het Limburgs dialect. De eerste CD stamt uit 2000 en bevat juweeltjes als “Ummer zal iech van diech haode” en “d’r Kloon”. Sinds die tijd is veel gebeurd: optredens door heel de provincie en het land, België en Duitsland. Samenwerking met het Metropool Orkest en de Marinierskapel, de legendarische openluchtconcerten met het LSO.

Jack werd 5 keer verkozen tot beste Limburgse zanger en zijn lied “D’r Kloon” stond drie keer op nummer 1 in de Limburgse Top 100 aller tijden. De Veldeke Oeuvreprijs ontving Jack in Venlo in 2015.

Jack werd Nu ligt voor ons de CD “Kristal”, een nieuw hoogtepunt in zijn carrière. Album nummer 9: met daarin liedjes van Aznavour, Knef, Jürgens, maar ook het hedendaagse werk van Cicero en eigen liedjes.

Jack zingt vanuit het hart en weet mensen te raken met teksten en zijn interpretatie van chanson en lied. U bent welkom op deze bijzondere avond waarin Jack ons niet alleen laat genieten van zijn zang, maar ook als cabaretier. Nu weer in ons intiem theater, aan een tafeltje met drankje. U bent van harte welkom.

Jack Vlinders