Blues
zondag
17 oktober 2021
The Blues Crew (voorprogramma)
Jan de Bruin Trio
 
aanvang: 15.00 uur
entree: € 15.00
Reserveren:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/Jandebruijntrio
of
reserveren@theaterlandgraaf.nl

Jan de Bruijn,, één van de toonaangevende blues artiesten uit de Lage Landen komt naar Landgraaf voor een middag meeslepende en pakkende songs recht uit het hart.
Jan de Bruijn is één van die weinige authentieke artiesten wiens levensloop getekend is door de blues.
Al meer dan 50 jaar pakt hij moeiteloos zijn toehoorders in met zijn doorwinterd en krachtig stemgeluid.
Hij deelde het podium met grootheden zoals Johnny Copeland, Calvin Owens en Jo Lemaire maar ook met Bløf, Raymond Van Het Groenewoud en Stef Bos.

Op zondag 17 oktober om 15.00 uur is hij onze gast in Theater Landgraaf samen met Carlo Van Belleghem op bas en Pieter Doms op drums.
Wees er snel blij want er zijn slechts 45 tickets beschikbaar en wij verwachten dat dit concert snel uitverkocht zal zijn.Jan de Bruin


Voorafgaand aan het optreden van het Jan de Bruin Trio zal voor u optreden:
The Blues Crew.

The Blues Crew is recent ontstaan als bluessectie van het Roots Heritage Orchestra, een van de activiteiten van de Stichting Roots Unlimited uit Maastricht. Handelsmerk is authentieke, oude stijl / ol’skool blues, variërend van akoestische country blues tot ingetogen elektrisch repertoire van recentere datum. Geen gierende gitaren & loeiende bluesrock dus, maar blues zoals die oorspronkelijk bedoeld was: direct – sprankelend – pakkend. Leden van de Crew zijn allemaal oude rotten in het vak en speelden/spelen in allerlei bands en collectieven.

The Blues Crew bestaat uit:
Rob Klein Goldewijk | zang & akoestische gitaar
Guido van den Boorn | fingerpickin’ akoestisch & elektrisch gitaar
Jos van Cann | basgitaar
Manuel Theunissen | zang, cajon & percussieklik op de W van website voor een bezoek aan de website van Stichting Roots Unlimited.