Luistermuziek
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Alexander Broussard
Tribute to Billy Joel
aanvang op vrijdag: 19.30 uur
aanvang op vrijdag: 21.15 uur
entree (zitplaats): € 15.00De kaartjes voor 23 januari 2021 blijven geldig voor de voorstellingen op 17 september 2021.


In deze boeiende solovoorstelling leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’, maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads, zoals ‘She’s Always A Woman’, ‘Goodnight Saigon’ of lekkere pop, zoals ‘Uptown Girl’.
Stuk voor stuk klassiekers.


Kaartjes zijn vanaf 1 december 2020 te bestellen via onderstaande link:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/tributebillyjoel


Girl in a jacket