Totaaltheater
zaterdag
28 mei 2022
De Herbergsessies
Naakt
aanvang: 20.00 uur
entree: € 11.00
Duur voorstelling: 2 uur inclusief pauze'Naakt' was de debuutvoorstelling van De Herbergsessies.
De Herbergsessies is een 4-koppig gezelschap dat vooral optreedt in huiskamers en kleine theaters. Dicht bij de mensen, letterlijk en figuurlijk.

De afwisseling van muziek, voordrachten en sketches maakt dat je naar huis gaat met een lach op je gezicht, stof om over na te denken en... zin in een volgend bezoek aan of van de Herberg!

Op veler verzoek voeren drummer Rainier Vrouenraets, gitarist/zanger Patrick de Groot, zangeressen Heidi Brauers en Loes de Jong en gastmuzikant bassist Roy Ginsel deze voorstelling nóg eens op.
Tot hun grote genoegen zijn zij wederom welkom in theater Landgraaf! Afgelopen jaar brachten zij hun laatste voorstelling LEEF in een uitverkocht theater.


Het woord 'Naakt' omhelst een hoop betekenissen die stuk voor stuk naar voren komen tijdens deze gevoelige, confronterende, humoristische en reflecterende voorstelling.
Van klein en kwetsbaar, tot een tikkeltje ondeugend. Van True colors, je ware kleur laten zien, tot de Tango van het blote kontje, waarin toch weer duidelijk wordt wat voor ongelofelijke taalkunstenaar Toon toch was. Lente me, ook van zijn hand, zal deze avond ook de revue passeren.

Bij Naakt denk je aan bloot. Maar ook aan kwetsbaar, openhartig en misschien wel aan seks.
Allemaal items die deze avond aan bod komen.
Wordt u al nieuwsgierig?


Naakt