Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Theater-estafette-dagen 2020
Kinder-theater-groep 1, basis musical lesklas en
jongeren-theater-groep 4
aanvang: 14.30 uur
entree: € 5.00
Leeftijd bezoekers: 6 t/m 99 jaar

Foto: Jongeren-theater-groep 4


Kinder-Theater-Groep 1
‘Jaap en de bonenstaak’


In dit sprookje ruilt arme boerenzoon Jaap zijn koe ‘Berta’ voor bonenzaad. Zijn moeder is woedend over de slechte ruil en gooit het zaad uit het raam, waarna er de volgende dag een reusachtige bonenstaak uit groeit. Jaap klimt omhoog en komt in een vreemd droomlandschap terecht…
‘Jaap en de bonenstaak’ gaat over je eigen keuzes maken in het leven. Over geloven in wat je doet, ook al is dat in strijd met de opvattingen van de mensen om je heen.

JTSL
Kinder-theater-groep 1


Basis musical lesklas
‘Annie meets Kruimeltje meets Oliver’


Kennen jullie de musical Annie, de musical ‘Kruimeltje’ én de musical ‘Oliver Twist’? Wat zijn de overeenkomsten? Alle drie gaan ze over weeskinderen die hunkeren naar liefde en op zoek zijn naar een vader en moeder. In deze musicals hebben de hoofdpersonages moeite met het strenge regime in het weeshuis. Ze lopen weg. En beleven allerlei avonturen die leiden tot hereniging van hun (nieuwe) ouder(s). De mini-musical van de Basis-Musical-Lesklas is gebaseerd op deze 3 verhalen.


Jongere-theater-groep 4
‘Niemand weet... Niemand weet...?!’


De cursisten van groep 4 spelen een moderne bewerking van een bekend sprookje. Deze bewerking gaat over dat je moet kunnen zijn wie je van binnen bent en over het recht op privacy. Actuele thema’s in een klassieke vorm en met een verrassende twist.


Voor meer informatie over de jeugdtheaterschool: www.jeugdtheaterlandgraaf.nl