Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Theater-estafette-dagen 2020
Musicalgroep B, Jongeren-theater-groep 5 en Mesjogge
aanvang: 19.00 uur
entree: € 5.00
Leeftijd bezoekers: 6 t/m 99 jaar

Foto: Thema musicalgroep B


Musicalgroep B
Preview ‘The Breakfast Club’


In ‘The Breakfast Club’ maak je kennis met een stel middelbare scholieren. Het viertal bestaat uit totaal uitlopende types. Zo is er de sportvrouw, het populaire meisje, de rebel en de nerd.
De club komt met elkaar in contact als ze gedwongen zijn om een zaterdag na te blijven op school. Op het eerste gezicht hebben de kids niets met elkaar gemeen. Maar als ze elkaar uiteindelijk beter leren kennen, zien ze de overeenkomsten: in plaats van vreemden zijn ze elkaars gelijken.


Jongeren-theater-groep 5
‘Het scheppingsverhaal’


De cursisten van groep 5 hebben zich verdiept in het scheppingsverhaal.
Hoe zat dat ook alweer met het ontstaan van de mens? Wie of wat was er eerst? Adam en Eva? Een mugje? Pantoffeldiertjes? Is de mensheid misschien geschapen door buitenaards leven?
In deze korte, zelfverzonnen voorstelling vertegenwoordigen verschillende Goden hun versie van het scheppingsverhaal. Kom kijken en oordeel zelf welke theorie voor jullie het meest plausibel is!

JTSL
Jongeren-theater-groep 5


Mesjogge
‘Geloofwaardig spel / over-acting’


Mesjogge laat in dit, via improvisatie tot stand gekomen, stuk het verschil zien tussen geloofwaardig spel en over de top acterenMen wordt getrakteerd op een verhaal dat maar liefst twee maal gespeeld wordt... Alleen de tweede keer net iets anders geacteerd, hetgeen beslist op uw lachspieren zal werken.


Voor meer informatie over de jeugdtheaterschool: www.jeugdtheaterlandgraaf.nl