Popmuziek
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Ernest Peters Band
& Wild Honey

Popmuziek / rock / blues /...
aanvang: 20.00 uur
entree: € 7.50
Ernest Peters staat samen met zijn band garant voor een avond waarin rock, blues en pop met elkaar verweven worden.
Hij speelde met Flabby Chin in 2010 op de eerste editie van Park City Live en ook in 2018 mocht hij op dit festival aantreden.
Tevens speelde hij in het verleden op het Booch?-festival, alsmede tijdens Holy Moly in 2017.

Bijgestaan door een voltallige band, met onder andere zijn zoon Jop Peters op gitaar (foto links), brengt hij zowel eigen werk als covers ten gehore, waarbij de nadruk ligt op harmonieus samenspel, dikke blueslicks en dynamische interactie tussen de verschillende muzikanten.

Liefhebbers van bovenstaande genres zullen absoluut aan hun trekken komen op deze bijzondere avond, waarin ongepolijste muzikaliteit hoog in het vaandel staat.

Wild Honey is een divers gezelschap muzikanten met een gedeelde voorliefde voor rootsmuziek in zijn vele verschijningsvormen.
Kenmerkend voor de band zijn de afwisselende en tweestemmige zang en de gevarieerde instrumentatie, die in aangepast arrangement over en onder de 'fijn geselecteerde' originele nummers wordt gedrapeerd. Elk nummer is een eerbetoon aan een grootheid uit de populaire muziek, bijvoorbeeld aan Billie Holiday en Levon Helm, maar ook aan 'modernere' helden zoals Portishead, Ryan Adams en Trixie Whitley.


Wild Honey
Foto: Jan Pillaerds


Wild Honey bestaat uit
René Bijlmakers (gitaar en zang), (foto boven)
Romy Endeman (zang),
Kristy Hollands (percussie),
Bart Kockelmans (toetsen en trekharmonica),
Tos Berendschot (sousafoon, trombone,Keltische fluit en trekharmonica),
Rob Truijen (bas en saxofoon) en
Ronald van Laar (gitaar en mondharmonica).