Eigen productie
zondag
6 maart 2022
PLETSKESKOOKTREFFE

GEMEENTELIJKE VERKIEZINGEN LANDGRAAF 2022
aanvang: 14.00 uur
entree gratis: men kan alleen deelnemen wanneer men een plaats gereserveerd heeft VIA: reserveren@theaterlandgraaf.nl


Presentatie: Ruud Kleinen
TV-opname: Omroep Landgraaf
Muzikale intermezzo’s: Canto Perto

Daar wij voor en door de inwoners van de Gemeente Landgraaf gezellige en informatieve middagen willen organiseren, hebben wij het PLETSKESKOOKTREFFE in het leven geroepen. Dit speciaal ook ter nagedachtenis van onze oud-voorzitter Frans Bremen. Hij was een man die tussen de mensen stond en daarom ook iets wilde organiseren voor en door de inwoners van Landgraaf.

De eerste voorstelling van het Pletskeskooktreffe vindt plaats in het kader van de Gemeentelijke Verkiezingen 2022, waarbij alle politieke partijen hun programma kunnen presenteren (1-2 woordvoerders) via een pitch en een debat. Buiten de woordvoerders van de politieke partijen, is het de bedoeling dat vooral de inwoners van Landgraaf, die niet verbonden zijn aan een politieke partij hierbij aanwezig zijn om te ervaren wat alle partijen te bieden hebben. Op die manier wordt het gemakkelijker om op de juiste partij/persoon te stemmen op 16 maart a.s. Helaas hebben we slechts 80 zitplaatsen beschikbaar. Daarom zullen we ook via een livestream uitzenden en is het programma daarna ook nog te bekijken. De link naar de livestream zal z.s.m. bekend gemaakt worden: houd hiervoor onze website in de gaten.

Het officiële programma duurt van 14.00 – 16.00 uur. Hierna zal trio Canto Perto nog doorspelen en heeft u nog gelegenheid om na te praten.

Het Pletskeskooktreffe zal op hetzelfde tijdstip vanaf 13.45 uur via een livestream thuis te volgen zijn via de volgende link: https://youtu.be/ATk-525jsP4