Eigen productie
zondag
5 september 2021
Buitenmarkt 2021
Feestelijke opening
Theaterseizoen 2021 - 2022
aanvang: 13.00 uur
entree: G R A T I S
van 13.00 uur - 19.00 uurAls start van het theaterseizoen 2021-2022 organiseert Theater Landgraaf een feestelijke bUITenMARKT, waar diverse artiesten een voorproefje geven van hun komend optreden in het theater.

Dit jaar is het dubbel feest! Want naast de viering van het nieuwe theaterseizoen vindt ook de officiële heropening van de Oude Markt plaats. De Oude Markt heeft in 2019-2020 een renovatie ondergaan. Feestelijke activiteiten met betrekking tot de heropening van de Oude Markt hebben echter op zich moeten laten wachten vanwege alle maatregelen.

Het programma zal naast het sfeervolle buitenpodium van Theater Landgraaf dus ook plaatsvinden op Oude Markt, maar ook in de St. Josephkerk van Waubach en natuurlijk Theater Landgraaf zèlf.
Op het buitenpodium (parkeerplaatsen Charles Frehenstraat/ Kerkberg) kunt u genieten van diverse muziekbands.

In Theater Landgraaf kunt u actief meedoen aan allerlei workshops op het gebied van dans, muziek maken (ukelele) en theaterkostuums samenstellen en grimeren (ter voorbereiding op de Levende Kunstwerken Wedstrijd).

Op de Oude Markt kunt u, vanaf het terras van ‘‘t Hert va Woabach’, genieten van straattheater en de onthulling van het herplaatste beeld ‘De Bielemannen’. Tijdens deze plechtigheid is Schutterij St. Joseph Waubach natuurlijk ook van de partij.

In de St. Josephkerk wordt u getrakteerd op klassieke muziek.

De presentatie is in vertrouwde handen van Kevin, Ilja en Eric van Toneelgroep Ambras.


Een uitgebreid overzicht van alle activiteiten wordt binnenkort bekendgemaakt.


Buitenmarkt 2021


Buitenmarkt 2021