Popmuziek
zaterdag
18 december 2021
SOUL
The Story of the Old School Diva's

aanvang: 20.00 uur
entree (zitplaats): € 19.50
entree exclusief servicekosten


Deze voorstelling is verplaatst naar zondag 29 mei 2022.


Reserveren:
https://www.ticketkantoor.nl/SHOP/oldschooldiva
reserveren@theaterlandgraaf.nl


Ap Art Events en De Muziek Trein brengen deze unieke muziekvoorstelling voor u op 18 december 2021 naar Theater Landgraaf!

Tijdens deze voorstelling nemen voorman en verhalenverteller pur sang, zanger en toetsenist Alexander Broussard, drummer Mick Gravee en zangeres Gitty Pregers u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van de old school diva’s.

ALEXANDER BROUSSARD (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s en vele anderen) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solovoorstelling 'Alexander Broussard speelt Billy Joel’ waarin hij niet alleen als musicus, maar ook als boeiend verhalenverteller hoge ogen scoorde bij het publiek.
Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. “The Story Of...”.

GITTY PREGERS staat vocaal garant voor deze swingende Old School Diva’s avond. Gitty mag nu al terugkijken op een indrukwekkende carrière en ze is nog lang niet klaar! Ze speelde in The Lion King (zowel in Nederland, als in Londen en in Taiwan). In Dreamgirls stond ze in de schoenen van Effie en ze maakte o.a. furore in de damesgroep The Soul Sisters… but to name a few! Je moet ook wel van heel goeden huize komen als je het materiaal van superzangeressen als Oleta Adams, Anita Baker, Tina Turner, Aretha Franklin en meer van dat soort Diva's met vertrouwen op de planken durft te brengen. Gitty kan dat. Samen met Alexander zoekt ze de rode draad die deze legendarische zangeressen verbindt.

Op deze bijzondere avond mogen we op drums
MICK GRAVEE verwelkomen. Mick is o.a. freelance session drummer, tourmanager bij de Corona’s. Muzikaal gezien wordt dit dus een topavond!