Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Theater-estafette-dagen 2021
Musicalgroep A en Groep 5
aanvang: 19.00 uur
entree: € 5.00
leeftijd: 6 t/m 99 jaar
Musicalgroep A (foto)

Eén van de bekendste verhalen uit 1001 nacht is ‘Aladdin en de wonderlamp’.
Dit komt natuurlijk mede doordat Disney van het sprookje een tekenfilm heeft gemaakt.
De musicalgroep A heeft op haar beurt een theaterbewerking gemaakt van deze film, boordevol kleurrijke personages en aanstekelijke liedjes zoals ‘Oosterse nacht’, ‘Prins Ali’, ‘Vriend als ik’ en ‘een nieuw begin’.
Vandaag trakteren de jongeren u op dik een half uur kijkplezier; om het u lekker te maken en hopelijk smaakt het naar meer!
Want in juni spelen zij een AVONDVULLENDE VOORSTELLING!


Groep 5

We hebben net een spraakmakend jaar achter de rug en we hebben nog nooit zoveel nieuwsberichten gezien en gehoord als afgelopen jaar. Vaak waren daar ook wel hele opmerkelijke onderwerpen bij, die in de theaterles vaker ter sprake kwamen. Om hier op een luchtige manier op in te gaan, zijn we de laatste weken aan de slag gegaan met verschillende onderwerpen die in het nieuws waren en hebben een fictief journaal van alle tijden samengesteld. We hebben allerlei nieuwsberichten verzonnen en de leukste/apartste/ongeloofwaardigste gebundeld in één nieuwsbulletin. Het speelt zich af in het verleden, het heden en de toekomst. Bijzonder nieuws waarbij je jezelf achter de oren moet krabben en je afvraagt: Is dit echt waar?!


Locatie: Theater Landgraaf, Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
reserveren@theaterlandgraaf.nl

Theaterestafettedagen 2021


Voor meer informatie over de jeugdtheaterschool: www.jeugdtheaterlandgraaf.nl