Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Theater-Estafette-Dagen 2021
Basis Musical Lesklas en Musicalgroep A
aanvang: 19.00 uur
entree: € 5.00
leeftijd: 6 t/m 99 jaarBasis Musical Lesklas (foto)

Het sprookje van Doornroosje is eeuwenoud. Na miljoenen keren het verhaal te hebben gespeeld mag je van de prinses toch verwachten dat ze onderhand wel weet dat ze NIET de toren in moet gaan? En dat ze NIET aan het spinnenwiel moet komen?
Dus NIET! Het onnozel wicht trapt er iedere keer weer in!
De prinsen zijn ondertussen experts geworden in het (wakker) kussen van prinsessen.
Om blessures te voorkomen doen ze tegenwoordig eerst een warming-up voor hun lippen. Door het steeds opnieuw moeten spelen van het sprookje zijn de personages een klein beetje melig geworden… Er loert chaos om de hoek… want wat doet Sneeuwwitje in het verhaal? Die hoort toch niet in het sprookje van Doornroosje? En wat te denken van die drie vogelverschrikkers?Weten de sprookjesfiguren het verhaal tot een goed einde te brengen?


Musicalgroep A

Eén van de bekendste verhalen uit 1001 nacht is ‘Aladdin en de wonderlamp’.
Dit komt natuurlijk mede doordat Disney van het sprookje een tekenfilm heeft gemaakt.De musicalgroep A heeft op haar beurt een theaterbewerking gemaakt van deze film, boordevol kleurrijke personages en aanstekelijke liedjes zoals ‘Oosterse nacht’, ‘Prins Ali’, ‘Vriend als ik’ en ‘een nieuw begin’.

Vandaag trakteren de jongeren u op dik een half uur kijkplezier; om het u lekker te maken en hopelijk smaakt het naar meer!
Want in juni spelen zij een AVONDVULLENDE VOORSTELLING!


Locatie: Theater Landgraaf, Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
reserveren@theaterlandgraaf.nl

Theaterestafettedagen 2021


Voor meer informatie over de jeugdtheaterschool: www.jeugdtheaterlandgraaf.nl