Eigen productie
zaterdag
30 april 2022
Café Chantant
6e editie
aanvang: 20.00 uur
entree (zitplaats): € 20.00De entreekaarten voor 21 maart 2020/30 april 2021 blijven geldig voor de volgende voorstelling van Café Chantant.


Op 21 maart 2020 zou het Café Chantant hebben plaatsgevonden. De presentatoren en de artiesten stonden er al voor klaar. Helaas hebben we deze voorstelling moeten annuleren, maar gelukkig kunnen verplaatsen naar 30 april 2022.

Het Café Chantant blijkt steeds weer bijzonder goed in de smaak te vallen. Binnen zeer korte tijd zijn de entreekaarten voor deze voorstelling dan ook uitverkocht.
De bezoekers reageren zeer enthousiast op de steeds wisselende, bekende en minder bekende artiesten, die er samen met het publiek een bijzonder gezellige avond van weten te maken; gezelligheid waar veel behoefte aan is: zo blijkt wel!

Redenen genoeg om ook in 2022 weer een Café Chantant te organiseren met vele verrassingen.

Het geheel in een bijzonder gezellige sfeer met bistrotafels, kaarsjes, een drankje en een knabbeltje.
Er zal gezongen worden in het dialect, Nederlands, Duits, Engels en het Frans. We houden namelijk ook rekening met onze eigen omgeving, de variatie aan artiesten om ons heen én natuurlijk met de smaak van onze bezoekers. We proberen steeds een programma voor jong en oud samen te stellen met een viertal artiesten. De namen van deze artiesten maken wij nooit bekend.
Laat u nu ook maar weer verrassen en geniet vooral van een gezellig avondje uit.


Café Chantant