Eigen productie
zondag
2 september 2018
Buitenmarkt 2018
FEEST!
Theater Landgraaf bestaat 25 jaar
aanvang: 13.00 uur
entree: gratis
einde: ± 19.00 uur
leeftijd: vanaf 3 t/m 99 jaarFeestelijke opening van het Theaterseizoen 2018-2019

Als start van het theaterseizoen 2018/2019 organiseert Theater Landgraaf jaarlijks een feestelijke bUITenMARKT, waar diverse artiesten een voorproefje geven van hun komend optreden in het theater. De deuren van het theater staan vandaag letterlijk en figuurlijk voor u open. Het programma zal, naast het sfeervolle binnenpodium van Theater Landgraaf, ook plaatsvinden op het buitenpodium.
Vanaf de terrasjes kunt u, onder het genot van een drankje, luisteren naar en meeswingen op de aanstekelijke live-muziek.

Dit jaar is gekozen voor het thema Feest!
Theater Landgraaf bestaat dit seizoen namelijk 25 jaar en viert haar zilveren jubileum. En dat moet gevierd worden.

Wat kunt u zondag 2 september verwachten?

Onder meer diverse muziekbands, waaronder The Black Stars en Baroesjko. Voorts treden voor u op: Raymond Clement & Roger Lataster, Toneelgroep AMBRAS met een éénakter en Jack Vinders. Verder brengt de Spaanse dansgroep Goyescas een zinderende show.

Ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven. Om 15.00 uur is er in het theater een optreden door Hakim, voor kinderen vanaf 3 jaar.

Wegens groot succes vorig jaar wordt wederom een ukelele-workshop aangeboden door gitaarshop Blues Lee.

Het volledige programma met de aanvangstijden van ieder optreden zal op zondag 2 september a.s. verkrijgbaar zijn bij de informatiestand, alwaar ook kaartjes te bestellen zijn voor het nieuwe seizoen.


De presentatie is in handen van Kevin, Ilja en Eric van Toneelgroep AMBRAS.